ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε σε ότι απορία έχετε. Μη διστάσετε να στείλετε την ερώτησή σας.

Η ΠΙΟ ΣΥΧΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε ποιες τάξεις απευθύνονται τα προγράμματα σχολικών εκδρομών και ποια η χρονική τους διάρκεια;

Τα προγράμματα της Άγω υλοποιούνται από το νηπιαγωγείο έως και την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού, και είναι προσαρμοσμένα ανάλογα. Εξαίρεση αποτελεί το πρόγραμμα ‘Κυνήγι Θησαυρού’ που μπορεί να υλοποιηθεί και στις τάξεις, ‘Α & Β’ Γυμνασίου. Τα προγράμματά μας διαρκούν από 1:30 έως 2 ώρες ανάλογα με τη θεματολογία αλλά και την ηλικία των παιδιών.

Που πραγματοποιούνται τα πάρτυ της ομάδας Άγω;

H ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών, στο χώρο που επιλέγετε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας. Σπίτι, παιδότοπος, πολυχώρος, καφετέρια κτλ. πάντα κατόπιν έγκρισης όπου χρειάζεται. Από την άνοιξη που το επιτρέπει ο καιρός υλοποιούμε τις δράσεις μας και σε εξωτερικούς χώρους. (πάρκο, παραλία κτλ.)

Πότε ξεκινά το Άγω Summer Camp 2018

Ξεκινά τη Δευτέρα 18 Ιουνίου & τελειώνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου

Που θα γίνει φέτος το Άγω Summer Camp

Στον πολυχώρο fotonio events & more στο Μεγαλόφωνο Άριας. Έναν όμορφο, μοντέρνο και μεγάλο χώρο, ο οποίος διαθέτει και προαύλιο περιφραγμένο χώρο! Επιπλέον ο χώρος διαθέτει κυλικείο για τα παιδιά και τραπεζοκαθίσματα για να απολαύσουν οι γονείς τον καφέ τους σε περίπτωση που επιθυμούν να παραμείνουν στο χώρο.

Πότε υλοποιούνται οι εξωτερικές δραστηριότητες;

Οι εξωτερικές δραστηριότητες υλοποιούνται από την ομάδα μας, κατόπιν ενημέρωσης μέσω facebook, έντυπης διαφήμισης και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι εξωτερικές μας δραστηριότητες, καθορίζονται από διάφορους παράγοντες και κυρίως από τις καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα Άγω υλοποιεί δράσεις και σε άλλες εκδηλώσεις εκτός από πάρτυ γενεθλίων;

Η ομάδα μας απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά, σε εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσεις, εγκαίνια, αποκριάτικες χοροεσπερίδες συλλόγων, γιορτές αθλητικών συλλόγων κ.α.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣΆγω edu

Δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να εκφραστούν, ενεργοποιώντας τις σωματικές και πνευματικές τους ικανότητες μέσα από τη διοργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενεργού εκμάθησης.