Δημιουργική Απασχόληση

και διασκέδαση των παιδιών

 

 

Η Κλόουν Στελλίτα & η παρέα της!

  Διασκεδάζουμε δημιουργικά και δημιουργούμε παίζοντας… Ερχόμαστε στο χώρο που πραγματοποιείτε το πάρτι σας και περνάμε υπέροχα! Μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική πάνω σε πρόσωπο,  παιχνίδια συνεργασίας, παραδοσιακά παιχνίδια, σκυταλοδρομίες, survivor, ζωγραφική, χορός, τραγούδι, μπαλονοκατασκευές και πολλές άλλες πρωτότυπες δραστηριότητες… Η υπηρεσία έχει διάρκεια 2 με 2,5 ώρες. H ομάδα των animateur μας, αποτελείται από παιδαγωγούς ...

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

    H Άγω edu, καλύπτει μεγάλες εκδηλώσεις με πολλά happenings και πρωτότυπες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Γιορτές πόλης, events που συνοδεύουν αθλητικές διοργανώσεις, Λευκές Νύχτες, εκδηλώσεις συλλόγων κ.α. Η ομάδα μας, πάντα έτοιμη, με πολύ κέφι για το καλύτερο αποτέλεσμα!      

Περισσότερα

Μεγαλοστολές

  Διάλεξε τον αγαπημένο σου ήρωα και κάλεσέ τον στο πάρτυ σου! Θα χορέψει, θα φωτογραφηθεί και θα παίξει με εσένα και την παρέα σου! Mickey, Minnie, ή και οι δυο μαζί; Πλέον στην ομάδα μας και ο Chase από το Paw Patrol! Η υπηρεσία έχει διάρκεια 1 ώρα.  

Περισσότερα

Επιλέξτε τις στολές των animateur μας

  Φοράμε το κοστούμι που επιθυμείτε και την καλύτερή μας διάθεση…Έτοιμοι για διασκέδαση!  

Περισσότερα

Άγω edu

Δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να εκφραστούν, ενεργοποιώντας τις σωματικές και πνευματικές τους ικανότητες μέσα από τη διοργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενεργού εκμάθησης.