Παιδικό Πάρτι-Βάφτιση-Γάμος

Δίπλα στα παιδιά, σε κάθε εκδήλωση!

Δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών

Τα πάρτι μας, μια αξέχαστη εμπειρία!

  Διασκεδάζουμε δημιουργικά και δημιουργούμε παίζοντας… Ερχόμαστε στο χώρο που πραγματοποιείτε το πάρτι σας και περνάμε υπέροχα! Μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική πάνω σε πρόσωπο,  παιχνίδια συνεργασίας, παραδοσιακά παιχνίδια, σκυταλοδρομίες, survivor, ζωγραφική, χορός, τραγούδι, μπαλονοκατασκευές και πολλές άλλες πρωτότυπες δραστηριότητες… Η υπηρεσία έχει διάρκεια 2 με 2,5 ώρες.  

Περισσότερα

Μεγαλοστολές

  Διάλεξε τον αγαπημένο σου ήρωα και κάλεσέ τον στο πάρτυ σου! Θα χορέψει, θα φωτογραφηθεί και θα παίξει με εσένα και την παρέα σου! Mickey, Minnie, ή και οι δυο μαζί; Η υπηρεσία έχει διάρκεια 1 ώρας.  

Περισσότερα

Η Κλόουν Στελλίτα & η παρέα της!

H ομάδα των animateur μας, αποτελείται από παιδαγωγούς και θεατροπαιδαγωγούς. Με εμπειρία και θετική ενέργεια, απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά και διασκεδάζουν μαζί τους, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ποικίλες και πρωτότυπες δραστηριότητες.

Περισσότερα

Διάλεξε κοστούμι…

Φοράμε το κοστούμι που επιθυμείτε και την καλύτερή μας διάθεση…Έτοιμοι για διασκέδαση!

Περισσότερα

Άγω edu

Δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να εκφραστούν, ενεργοποιώντας τις σωματικές και πνευματικές τους ικανότητες μέσα από τη διοργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενεργού εκμάθησης.

τηλ. 27520-22611 & 6974324721 agoedugr@gmail.com

Newsletter